Werken bij De Vorst



ZELFSTANDIG WERKEND KOK  
Grand Café & Bistro "De Vorst"

Als zelfstandig werkend kok werk je onder begeleiding van de   Chefkok  Je bent belast met de dagelijkse gang van zaken in de keuken.   Je bent (mede) verantwoordelijk voor het toezien op het (vaktechnisch)   bereiden van gerechten en de operationele rondvoorwaarden hieromtrent   (voorraadbeheer en afroep). Als zelfstandig werkend kok lever je input   aangaande de samenstelling en wijziging van de menu’s, kaart en methoden.

Wat vragen wij?

Kennis & vaardigheden  

·        MBO niveau 3 werk- en   denkniveau 

·        Aantoonbare kennis van de   basis kooktechnieken;  

·        Kennis van   producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart.  

·        Enthousiasme,   betrokkenheid en humor  

·        Een ‘can do’ mentaliteit  

Competenties

·        Initiatief nemen  

·        Kwaliteitsgericht  

·        Stressbestendig  

·        Creatief  

Resultaatgebieden  

·        Toezien op en bereiding   van gerechten/ gerechtgedeelten  

·        Borging voorraad en   dagelijkse afroep  

·        Kwaliteitsverbetering en   optimalisatie  

·        Opruim- en   schoonmaakwerkzaamheden  

Wat bieden wij?  

·        Een dynamische   werkomgeving waarbij initiatief en ondernemerschap gewaardeerd worden  

·        Een uitdagende   werkomgeving binnen een bedrijf dat zichzelf opnieuw aan het positioneren is  

·        Salaris en   arbeidsvoorwaarden conform de Horeca Cao.   

·        Aansluiting bij het   pensioenfonds Horeca & Catering  

Heb je interesse in de functie van zelfstandig werkend kok?  

Stuur dan je uitgebreide CV met beknopte motivatie   naar Theo Schennink
theo@devorstdinxperlo.nl.